کاغذ دیواری 31 : میهمان،سوگند
کاغذ دیواری:
بخش ویژه ای از موزتکست است که ما هر بار برای شما همراهان عزیز،یک یا چند والپیپر از خوانندگان ایرانی قرار میدهیم،امیدواریم با استقبال شما از این قسمت،انگیزه ی ما نیز برای فعالیت بیشتر در این زمینه افزایش یابد تا در آینده ای نزدیک بتوانیم تصاویری اختصاصی از خوانندگان محبوب شما تهیه کنیم،پس استقبال از شما و فعالیت بیشتر از ما
میهمان این قسمت : سوگند
سوگند خواننده ی محبوب و دوست داشتنی ایرانی به عنوان یکی از اولین دختران فعال در زمینه ی هیپ هاپ پا به این عرصه گذاشت و پس از مدتی با ثبت آهنگ هایی ماندگار و همکاری های خوبی با سایر آرتیست های این ژانر از جمله عرفان و … به شهرت رسید.
آنچه برای شما آماده کرده ایم در واقع یک طراحی زیبا از امیر و سایاست (لینک کانال این دوستان در پایان مطلب موجود است) که به صورت اختصاصی برای موزتکست تهیه شده است و امیدوارم از آن لذت ببرید.
برای مشاهده تصویر دز سایز اصلی روی آن کلیک کنید
به علت حجم بالای تصویر تا بارگذاری کامل آن شکیبا باشید
برای سفارش و مشاهده ی نمونه کارهای امیر میتوانید به Artoartworks@ و برای مشاهده نمونه کارهای سایا SAYA_illustration@ را در تلگرام دنبال کنید.